Deontay Wilder en Francis Ngannou in gesprek over historisch boksgevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Deontay Wilder en Francis Ngannou in gesprek over historisch boksgevecht

Deontay Wilder en Francis Ngannou in gesprek over historisch boksgevecht

Deontay Wilder bevestigt dat hij gesprekken heeft gevoerd over een gevecht met Francis Ngannou: "Iets wat echt zou kunnen gebeuren"

Zwaargewicht bokser Deontay Wilder heeft bevestigd dat hij gesprekken heeft gevoerd met het team van Francis Ngannou over een gevecht tussen de twee. Als je denkt aan harde klappen in het boksen, denk je aan Deontay Wilder. 'The Bronze Bomber' is een van de meest meedogenloze knockout-experts in de geschiedenis van de sport, en hij is nog lang niet klaar.

Natuurlijk zal zijn prioriteit zijn om nog een wereldtitel te winnen, maar hij denkt ook aan Francis Ngannou. 'The Predator' heeft zijn waarde bewezen tijdens zijn tijd bij de UFC, maar nu wil hij de boksring betreden. Hij heeft al gesproken over het idee om het op te nemen tegen Wilder in het verleden, en dat heeft zeker de aandacht getrokken van de wereld van vechtsporten.

Wilder hint op gevecht met Ngannou

Daarnaast hebben we nu ook bevestiging van Wilder zelf dat dit binnenkort werkelijkheid zou kunnen worden. "Alles is mogelijk. Dus, weet je, Francis en ik hebben gesprekken gehad, we hebben vergaderingen gehad, met beide partijen wat betreft het team. Dus dit is een echt gesprek dat heeft plaatsgevonden. Het beste moet nog komen.

"Er zijn zoveel dingen die ik zou kunnen zeggen, zoveel dingen die ik zou kunnen proberen onder woorden te brengen, maar uiteindelijk zullen we zien wat er gebeurt en wanneer het gebeurt. Dat is de beste manier waarop ik mensen gerust kan stellen. Deze dingen worden besproken, maar we zullen zien wat er gebeurt. Wanneer het gebeurt, wordt het geweldig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws