'Deontay Wilder moet tegen Oleksandr Usyk vechten bij boksrentree' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Deontay Wilder moet tegen Oleksandr Usyk vechten bij boksrentree'

'Deontay Wilder moet tegen Oleksandr Usyk vechten bij boksrentree'

Mike Tyson zegt dat hij wil dat Deontay Wilder het tegen bokskampioen Oleksandr Usyk opneemt wanneer de voormalig WBC-zwaargewicht kampioen terugkeert naar de ring dit jaar.

De mening van Tyson is dat Wilders agressieve vechtstijl en zijn kracht om met één klap een tegenstander uit te schakelen hem een ​​uitstekende kans geven om Usyk te verslaan. In tegenstelling tot Anthony Joshua, zal Wilder geen tijd verspillen met proberen de Olympische gouden medaillewinnaar van 2012 Usyk af te troeven in de ring.

Als Wilder uiteindelijk tegenover Usyk komt te staan ​​nadat hij Anthony Joshua voor de tweede keer heeft verslagen, zal hij moeten afvallen. Dit omdat hij er traag en traag uitzag in zijn laatste gevecht tegen Tyson Fury afgelopen oktober.

Logische wedstrijd

,,Ik denk dat Deontay Wilder tegen Oleksandr Usyk moet vechten. Dat zou goed zijn. Wilder zal agressief genoeg zijn om hem knock-out te slaan", zegt Tyson. ,,Het zal voor Usyk niet gemakkelijk zijn om de rematch met de zeer gemotiveerde Joshua te winnen, maar aangenomen dat hij als winnaar uit de bus komt, is een wedstrijd tussen hem en Wilder logisch."

Usyk heeft een spraakmakende tegenstander nodig om tegen te vechten nadat hij Joshua opnieuw heeft verslagen. Het zou geen zin hebben voor Joshua's promotor Eddie Hearn om op dat moment een derde wedstrijd tussen de twee op te zetten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws