Mike Tyson wil Anthony Joshua trainen voor gevecht met Usyk Nieuws
Nieuws

Mike Tyson wil Anthony Joshua trainen voor gevecht met Usyk

Mike Tyson wil Anthony Joshua trainen voor gevecht met Usyk

Joshua moet het opnemen tegen Oleksandr Usyk in een rematch voor de titels die hij in september vorig jaar verloor aan de Oekraïner in het Tottenham Hotspur Stadium. Boksicoon Mike Tyson ziet het wel zitten om de Brit een handje te helpen.

Boksicoon Tyson ontmoette Joshua's promotor Eddie Hearn afgelopen weekend tijdens het gevecht van Canelo Alvarez met Caleb Plant in Las Vegas. Toen werd gesuggereerd of hij met Joshua zou kunnen werken, vertelde Tyson aan ES News: ,,Dat zou een eer zijn. Niet om te vechten, maar om elkaar te helpen dat zou geweldig zijn."

Veel geld verdienen

,,Hij heeft zoveel potentieel, hij zou niet depressief moeten zijn. Hij maar ook Deontay Wilder moeten niet depressief zijn en de bokswereld opgeven.” Tyson zei eerder dat hij van plan is om in februari terug te keren naar de ring en bereid te zijn om tegen Logan Paul of zelfs zijn jongere broer Jake te vechten.

“Dat is puur voor het geld. Dat zijn de gevechten om geld te verdienen, die jongens hebben 35 miljoen mensen om naar te kijken", zei hij in 2020. ,,Ja, ik zou tegen ze vechten. Ze zouden tegen me vechten. Dat zou veel geld opleveren. Honderd miljoen dollar, ze doen alles, ze vinden het niet erg om voor honderd miljoen dollar in elkaar geslagen te worden.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws