'Het einde!' Boksicoon Deontay Wilder opgepakt door de politie in Los Angeles Nieuws
Nieuws

'Het einde!' Boksicoon Deontay Wilder opgepakt door de politie in Los Angeles

'Het einde!' Boksicoon Deontay Wilder opgepakt door de politie in Los Angeles

Deontay Wilder de voormalige bokskampioen is gisterochtend gearresteerd in Los Angeles op verdenking van het bezit van een verborgen wapen.

Volgens TMZ werd Wilder omstreeks 01.15 uur 's ochtends staande gehouden in Hollywood, omdat de ramen van zijn Rolls-Royce illegaal donker waren getint en de kentekenplaten waren afgedekt.

Politieagenten doorzochten de auto nadat er een geur van verbrande marihuana was geroken. Ze vonden volgens bronnen van TMZ zowel drugs als een 9 mm pistool. Wilder was meewerkend en werd gearresteerd. Een deel van de ochtend bracht hij in de gevangenis door. Om 06.34 uur werd hij op borgtocht vrijgelaten.

Deontay Wilder voor verboden wapen bezit opgepakt

De 37-jarige is in gesprek voor een gigantisch gevecht tegen de voormalig kampioen Anthony Joshua, welke in het Verenigd Koninkrijk plaats zal moeten gaan vinden. Wilder heeft ook laten weten dat hij graag tegen de voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou wil vechten, die momenteel op zoek is naar een organisatie om zichzelf aan te verbinden.

Wilder (43-2-1, 42 KOs) herstelde zich in zijn meest recente gevecht van twee achtereenvolgende nederlagen tegen WBC-kampioen Tyson Fury, door in oktober vorig jaar Robert Helenius in één ronde uit te schakelen. In een tweet schreef wilder over het incident. "Liever veilig dan spijt achteraf. Het einde."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws