šŸŽ„ Jake Paul compleet afgemaakt na leugen! 'Vraag om aandacht valt niet goed' Nieuws
Nieuws

šŸŽ„ Jake Paul compleet afgemaakt na leugen! 'Vraag om aandacht valt niet goed'

šŸŽ„ Jake Paul compleet afgemaakt na leugen! 'Vraag om aandacht valt niet goed'

Jake Paul, de controversiĆ«le persoonlijkheid die van YouTube-roem naar de boksring is overgestapt, staat opnieuw in de schijnwerpers. Deze keer maakt hij zijn opwachting aan de zijlijn van Team Oleksandr Usyk tijdens het aankomende gevecht tussen de OekraĆÆense vechter en zijn WBA verplichte uitdager Daniel Dubois vandaag 26 augustus 2023.

Nadat onderhandelingen voor een confrontatie met Tyson Fury mislukten, maakt Oleksandr Usyk zich op om zijn felbegeerde WBC, IBF en WBA zwaargewicht titels te verdedigen in het langverwachte gevecht tegen Daniel Dubois in Polen. Dit gevecht markeert Usyk's terugkeer naar de ring na zijn gedenkwaardige overwinning op Anthony Joshua in hun veelbesproken revanche.

Usyks triomf over Joshua verstevigde verder zijn status als een van de meest gevierde boksers in de geschiedenis van OekraĆÆne. Opmerkelijk genoeg trad hij toe tot een exclusieve trio dat bestaat uit Evander Holyfield en David Haye - vechters die met succes de wereldtitels bij het cruisergewicht hebben verenigd en de top hebben bereikt als wereldkampioenen in het zwaargewicht.

Jake Paul is een grote leugenaar

Bij zijn aankomst in Polen documenteerde Jake Paul enthousiast zijn aanwezigheid op zijn Instagram-verhaal. Zijn aankondiging video zorgde voor uiteenlopende reacties van fans. In de video uitte Paul zijn enthousiasme voor het komende gevecht en zei:

"Polen. We zijn hier. Usyk tegen Dubois morgenavond. Ik ben erg opgewonden. Ik ben eindelijk in mijn thuisland. Velen van jullie weten niet dat ik Pools ben." Fans geloven niet dat Jake Paul beweert dat zijn voorouders uit Polen komen en halen de bokser volledig onderuit in hun opmerkingen.

šŸŽ„ Jake Paul compleet afgemaakt na leugen! 'Vraag om aandacht valt niet goed'

"Dus we kunnen je nu Jake Paulowski noemen, deze man doet alles om aandacht te krijgen", merkte een commentator op. "Ja, natuurlijk is Jake Paul een zeer Poolse naam, maar dat geldt alleen als je daar geboren zou zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws