CONOR MCGREGOR: '3 jaar geleden droeg ik Floyd Mayweather' Boks Nieuws
Boks Nieuws

CONOR MCGREGOR: '3 jaar geleden droeg ik Floyd Mayweather'

CONOR MCGREGOR: '3 jaar geleden droeg ik Floyd Mayweather'

Conor McGregor heeft rivaal Floyd Mayweather geplaagd door een grapje te maken dat hij hem drie jaar geleden in hun geldverslindende crossover-gevecht droeg. Het eerste boksgevecht liep voor McGregor af in een nederlaag. Toch wilde de Ier Mayweather nog even kietelen.

McGregor schreef op Instagram: 'Vandaag droeg ik Floyd drie jaar geleden voor zijn laatste bokswedstrijd. Wauw, de tijd vliegt als je cheddar aan het stapelen bent. Gelukkig pensioen kampioen. " De nu gepensioneerde UFC-legende stapte over naar het boksen. Om volgens eigen zeggen Mayweather in augustus 2017 te verslaan.

Vol lof

Het kwam echter niet verder dan de 10e ronde. Alle lucht was uit de Ier geslagen die geprezen werd het zolang in de ring met Mayweather vol gehouden te hebben. Het gevecht leverde McGregor 65 miljoen dollar op. Er is vaak gesproken over een rematch maar die zal niet snel gebeuren.

De Ier is echter verwikkeld in gesprekken over een mogelijk gevecht met Mayweather's voormalige vijand Manny Pacquiao. Echter ziet de coach van Pacquiao dit niet zitten en zegt; "Waarom zou je die vent zelfs rijk maken? En het zal absoluut niets doen voor Pacquiao voor zover het zijn nalatenschap betreft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws