Floyd Mayweather ziet Conor McGregor nog steeds als een racist Nieuws
Nieuws

Floyd Mayweather ziet Conor McGregor nog steeds als een racist

Floyd Mayweather ziet Conor McGregor nog steeds als een racist
Floyd Mayweather ziet Conor McGregor nog steeds als een racist

Floyd Mayweather en Conor McGregor belanden in een ware oorlog van woorden in de aanloop naar hun multimiljoenen gevecht van 2017.

Mayweather versloeg McGregor drie jaar geleden in hun gevecht. Maar heeft zijn rivaliteit met de UFC-ster weer aangewakkerd. Dit nadat hij had nagedacht over zijn controversiële opmerkingen jegens hem. McGregor, gebruikte de woorden 'aap' en 'jongen' op een manier die door velen werd geïnterpreteerd als aanstootgevend.

Nu kan Mayweather er zelf ook wat van als het aankomt op innovatieve scheldwoorden. Er waren allerlei opmerkingen, van belachelijk tot ronduit beledigend. Met de Black Lives Matter beweging die op gang kwam werd de discussie opgestart dat sporters vaak buiten hun boekje treden. Juist in spreken over elkaar.

Extreme woordenoorlog

In hun woordenoorlog typeerde Mayweather de Ier McGregor in het algemeen als een racist voor zijn uitlatingen. En daar blijft hij bij juist nu er veel gespeculeerd wordt over een rematch. Of het allemaal gemeend is als vechters elkaar met woorden te lijf gaan wordt vaak betwijfeld.

Maar in het geval van Mayweather vs. McGregor kwam het toch echt dichtbij de werkelijkheid. Mocht het tot een rematch komen zullen beide vechters zich vast niet inhouden als het om vuilpraterij gaat. Of het weer richting het extreme gaat blijft de vraag.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws