Comeback! Oud-kampioen Deontay Wilder bevestigt terugkeer naar de ring Boks Nieuws
Boks Nieuws

Comeback! Oud-kampioen Deontay Wilder bevestigt terugkeer naar de ring

Comeback! Oud-kampioen Deontay Wilder bevestigt terugkeer naar de ring

Deontay Wilder bevestigt dat hij de boskring weer zal betreden. De 'Bronze Bomber' bevestigde gisteren dat hij zal terugkeren. Hij zal niet met pensioen gaan als reactie op zijn recente verlies tegen Tyson Fury in oktober vorig jaar.

Ter ere van Wilder Boksoer Wilder werd gisteren een standbeeld onthuld Tuscaloosa, Alabama. De voormalige WBC-zwaargewicht kampioen Wilder werd geraakt door de steunbetuigingen van de fans in zijn woonplaats. En zei een comeback te gaan maken.

Ik moet weer boksen

Daar liet hij zijn fans weten dat hij zijn carrière zou voortzetten. De Amerikaanse Olympische bronzen medaillewinnaar van 2008 Wilder zei echter niet wanneer hij de volgende keer zal vechten of dat hij in 2022 in actie zal komen.

Ik kan hier niet stoppen. Ik moet mijn reis voortzetten. Ik moet, ik moet”, zei Deontay Wilder

In het geval van Wilder zou het in zijn eigen belang zijn om dit jaar weer in actie te komen in plaats van te wachten tot 2023 voordat hij zijn carrière hervat. Hoe langer Wilder wacht, hoe moeilijker het voor hem zal zijn om zijn oude vorm terug te krijgen.

Wilder bekleedde de WBC-titel vijf jaar lang, van 2015 tot 2020. Wilder versloeg zwaargewichten met met schijnbaar meer talent dan hemzelf. Pas toen Wilder de sluwe Brit Fury tegenkwam, ontmoette hij eindelijk zijn gelijke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws