Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan MMA Nieuws
MMA Nieuws

Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan

Glory-kampioen Jason Wilnis weet hoe hij Superstars moet verslaan

Jason Wilnis (31) is door de grootste Europese MMA-vechtsport organisatie KSW op contract gezet. Deze zaterdag maakt de voormalige Glory Kickboxing zijn debuut bij de Poolse organisatie waar hij Radoslaw Paczuski treft.

Wilnis was vroeger een megaster in kickboksen, na twee overwinningen in MMA bij LFL verhuist hij nu naar KSW. Tijdens het KSW 70 evenement treft hij de Pool Paczuski die recentelijk een interview gaf aan Sportnieuws over zijn treffen met Wilnis die als een speciale vechter wordt gezien (gaat verder onder video).

Bij Glory vernietigde Wilnis UFC-superster Israel Adesanya die in het MMA de grote kampioen is. Wat Wilnis betreft lijkt hij deze weg ook te gaan en wellicht in de toekomst nog wel eens oud-rivaal Adesanya zou kunnen treffen. Zelf zegt Wilnis over een eventueel gevecht met de Nieuw Zeelander dat dit niet een doel op zich is.

Wilnis is bijzonder, hij weet hoe hij Superstars moet verslaan

,,Als ik naar de UFC zou gaan en onze paden kruisen, zou ik zeker weer tegen hem vechten. Maar ik ben op mijn eigen pad en ik zou niet zeggen dat vechten tegen hem een ​​bepaald doel van mij is", zei Wilnis in een eerder interview. Eerst zal Wilnis langs Paczuski moeten zaterdag waar insiders geloven dat het een harde wedstrijd wordt.

Paczuski is ongeslagen en een van de meest getalenteerde middengewichten in zijn land. Toch lijkt het voordeel uit te gaan naar Wilnis. Waarvan de experts het eens zijn dat hij een speciale vechter is. ,,Wilnis is bijzonder, hij weet hoe hij Superstars moet verslaan, dus Paczuski zou geen probleem voor hem moeten zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws