Reallifesoap boksicoon Tyson Fury: 'Ze mogen alles filmen' Nieuws
Nieuws

Reallifesoap boksicoon Tyson Fury: 'Ze mogen alles filmen'

Reallifesoap boksicoon Tyson Fury: 'Ze mogen alles filmen'

Tyson Fury is de tweevoudig wereldkampioen zwaargewicht die vorige maand Dillian Whyte versloeg tijdens een spannend gevecht in Wembley. De bokser maakte bekend dat er een Netflix-documentaire over zijn leven wordt gemaakt.

Het lijkt erop dat Fury een ander pad inslaat, aangezien hij naar verluidt een kijkje in zijn leven gaat delen in een nieuwe Netflix-documentaire. De 33-jarige bokskampioen zou een cameraploeg hebben die hem volgt om zijn leven als bokser, vader en echtgenoot te laten zien.

Volgens The Sun is de crew al begonnen met filmen. Tyson geniet wat vrije van de tijd in Cannes, waarbij de crew zegt al 'veel beeldmateriaal' te hebben verzameld onder andere van de vakantie. De makers van dit document willen een echt kijkje achter de schermen geven van hoe het leven van Tyson eruit ziet als een bokser, een echtgenoot en vader van zes kinderen.

Leuk om te zien

,,De camera's zullen hem en zijn gezin in de gaten houden en interviews afnemen", zegt een vertegenwoordiger van het video productiebedrijf. Zo zal ook te zien zijn dat Tyson in stijl in Cannes arriveerde en op een jacht van € 18.000 per nacht verblijft. Of ook de ruzie met een taxichauffeur die weigerde hem een ​​lift te geven te zien zal zijn is niet bekend.

Volgens de makers levert de soap enkele ludieke beelden op. Zo vloog Fury met zijn gezin niet terug naar Engeland in een privejet maar met een gewonen luchtvaartmaatschappij. Dit leverde enkele leuke beelden op. Wanneer de serie te zien zal zijn wordt nog aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws