Comeback: Andy Ruiz Jr vecht 4 september tegen Luis Ortiz Boks Nieuws
Boks Nieuws

Comeback: Andy Ruiz Jr vecht 4 september tegen Luis Ortiz

Comeback: Andy Ruiz Jr vecht 4 september tegen Luis Ortiz

Andy Ruiz Jr. zal een grote stap voorwaarts zetten in zijn vastgelopen carrière door Luis Ortiz onder ogen te komen in een headliner van 12 ronden op Labor Day, zondag 4 september. Ruiz vs. Ortiz vindt plaats in de Crypto Arena in Los Angeles, Californië.

Dit is een gevecht waar boksfans drie jaar hebben gewacht op Ruiz, en hij is er eindelijk in geslaagd om het op te nemen tegen Ortiz. Dit is het tweede PPV-gevecht van Ruiz als ex-kampioen sinds hij zijn IBF/WBA/WBO-zwaargewicht titels verloor aan Anthony Joshua in hun rematch drie jaar geleden in 2019.

Anthony Joshua

Ruiz heeft sinds die nederlaag één keer gevochten en versloeg Chris Arreola afgelopen mei. Het verslaan van de 40-jarige Arreola was niet groot genoeg voor Ruiz om een ​​derde gevecht met Joshua te verdienen.

Ortiz heeft twee keer gevochten voor wereldtitels tegen voormalig WBC-kampioen Deontay Wilder en beide keren verloren. In het laatste gevecht van Ortiz stopte hij Charles Martin afgelopen januari in de zesde ronde.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws