'Boksen zonder mij niks aan!' Deontay Wilder over comeback
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Boksen zonder mij niks aan!’ Deontay Wilder over comeback

‘Boksen zonder mij niks aan!’ Deontay Wilder over comeback

'Boksen zonder mij niks aan!' Deontay Wilder over comeback

Deontay Wilder, de voormalige WBC-bokskampioen zegt terug te keren naar de ring met een belangrijke reden. Want zonder het Amerikaanse zwaargewicht is boksen volgens hemzelf niet echt spannend.

Voormalig kampioen Wilder, die niet meer heeft gevochten sinds de opeenvolgende verliezen tegen Tyson Fury, liet doorschemeren dat hij misschien met pensioen gaat. Sindsdien is hij uit de schijnwerpers gebleven en was er geen woord over zijn volgende zet. Maar de voormalige zwaargewicht kampioen zegt nu dat hij moet terugkeren om de zwaargewicht divisie weer spannend te maken.

,,Ik kan nu niet stoppen. Ik moet mijn reis voortzetten. Ik hou zo veel van jullie. Ik kan het niet zo beëindigen. Deze reis is nog niet voorbij’, zei Wilder tijdens de onthulling van zijn standbeeld in Alabama. ,,Zodra dat sterft, doet boksen dat ook.”

Levend bewijs

,,Ik was het levende bewijs, want ik kom terug op veler verzoek, want dat is alles wat ik van hoog en laag heb gehoord. Van daklozen tot miljonairs’, aldus Wilder. ” Wanneer Deontay Wilder weer gaat boksen is nog onzeker. Het is waarschijnlijk dat hij bij zijn terugkeer een makkelijk gevecht zal voeren er weer in te komen.

Als hij dat doet, zal een gevecht kunnen wachten tegen onder meer Joseph Parker, Andy Ruiz Jr., Dillian Whyte, Joe Joyce of Daniel Dubois. Toch heeft hij nog steeds een naam die groot genoeg is om de winnaar van ‘Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2’ te verslaan, dit als Tyson Fury echt met pensioen is en er geen gevecht met de winnaar van Usyk vs. Anthony Joshua 2 plaatsvindt.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page