'Ik sla je kapot!' UFC-ster Adesanya bedreigt aartsrivaal MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik sla je kapot!' UFC-ster Adesanya bedreigt aartsrivaal

'Ik sla je kapot!' UFC-ster Adesanya bedreigt aartsrivaal

Israel Adesanya stuurt een waarschuwing naar zijn langetijds aartsrivaal de Braziliaan Alex Pereira voorafgaand aan UFC 276. Adesanya zegt niet te kunnen wachten Pereira zijn gezicht aan diggelen te slaan.

Toen huidig UFC-kampioen Adesanya en Pereira onder de vlag van Glory vochten, was het Adesanya die verloor via knock-out. De kampioen is dat gevecht niet vergeten en laat Pereira weten dat hij klaar voor hem is. Pereira tekende bij de UFC en sindsdien is de vete nog meer opgelaaid.

Adesanya vecht tegen Jared Cannonier op 2 juli tijdens UFC 276 in het middengewicht main event in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada. Pereira zal daar ook zijn om het op te nemen tegen Sean Strickland in een middengewicht wedstrijd.

Kapot slaan

Pereira is een voormalig Glory Kickboxing-kampioen in twee divisies en de enige man die Adesanya heeft uitgeschakeld in vechtsporten. Maar Adesanya is er van overtuigd in de UFC Pereira te verslaan en zegt : ,,Dit is geen kickboksen. Dit is mixed martial arts. Dit zijn geen grote kussenhandschoenen waar me mee vechten."

,,Dit zijn vier ons dodelijke wapens die ik niet kan wachten om door Pereira gezicht kapot te slaan nadat ik eerst door Jared Cannonier heen ben gelopen. " Natuurlijk belooft Alex Pereira beloofd Pereira hetzelfde en wil Adesanya zijn titel afpakken en zijn rivaal te vernietigen.

Sterke woorden van beide middengewicht vechters. De kampioen is duidelijk op zoek naar wraak en heeft er alle vertrouwen in dat hij als het zover is, door Pereira zal kunnen 'rijden'.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws