VIDEO: EX UFC-vechter Clay Collard blijkt bruut boks kanon
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: EX UFC-vechter Clay Collard blijkt bruut boks kanon

VIDEO: EX UFC-vechter Clay Collard blijkt bruut boks kanon

UFC-veteraan Clay Collard verbaast opnieuw in een bokswedstrijd tegen een ongeslagen tegenstander. Hij blijkt een waar bokstalent.

De UFC-carrière van Clay Collard heeft misschien niet lang geduurd. Maar hij heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd in de boksring. Donderdag stond Collard in de ring tegen de ongeslagen David Kaminsky in het MGM op het Top Rank Boxing event in Las Vegas.

Collard stond als underdog aangemerkt voor het gevecht. Echter bleek als snel dat hij de favoriet rol op zich nam. Zijn ruige stijl bleek voor Kaminsky erg moeilijk te hanteren. Tegen het einde van de wedstrijd was Kaminsky’s gezicht letterlijk kapot geslagen.

Kapot geslagen

De presentatoren zaten op het punt van hun stoel en werden steeds enthousiaster naarmate de bokswedstrijd vorderde. Als bokser vocht Collard in 2019 acht keer en dit was zijn derde optreden van 2020. Hij vocht voor het laatst in MMA in april 2019. Collard zou in de Professional Fighters League vechten maar de COVID-19-pandemie gooide roet in het eten.

Kaminsky werd na afloop naar het ziekenhuis gebracht. Dit was niet de eerste keer dat hij tegen een voormalige MMA-vechter bokste. Vorig jaar won hij van Estevan Payan. Maar hij kon Collard’s MMA-techniek van boksen donderdagavond niet het hoofd bieden.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page