Conor McGregor wil de boksring in tegen fenomeen Canelo Alvarez Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor wil de boksring in tegen fenomeen Canelo Alvarez

Conor McGregor wil de boksring in tegen fenomeen Canelo Alvarez

Conor McGregor, de oud-kampioen bij Ultimate Fighting Championship (UFC), zou het niet erg vinden om de ring te delen met de onomstreden super-middengewicht koning van het boksen, Saul ‘Canelo’ Alvarez.

De Ier McGregor had een bokswedstrijd in augustus 2017 tegen Hall of Famer Floyd Mayweather. Boksicoon Mayweather won de bokswedstrijd via TKO in de tiende ronde. Maar McGregor lijkt nog steeds de bokshandschoenen aan te willen trekken.

Tijdens een media moment met Matchroom Boxing promoter Eddie Hearn gisteren liet McGregor duidelijk zien dat hij graag met Canelo de ring zou willen delen. "Ik zag John Ryder tegen Canelo laatst, ik ben een linkshandige, Ryder was een linkshandige, Billy Joe Saunders was een linkshandige," zei McGregor.

Conor McGregor wil boksen tegen Canelo Alvarez

"Ik zou zonder problemen tegen Canelo vechten, ja." McGregor heeft ook onlangs seizoen 31 van ‘The Ultimate Fighter’ (TUF) opgenomen. Hij zal als coach fungeren in de show met Michael Chandler.

De twee zijn waarschijnlijk waarschijnlijk tegen eind dit jaar vechten. McGregor verklaarde vandaag dat zijn problemen met de U.S. Anti-Doping Agency (USADA) voorbij zijn waardoor de UFC-ster terug kan keren naar de competitie. De datum wordt tijdens TUF 31 openbaar gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws