Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme

Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme
Bokswedstrijd op Mike Tyson vs Roy Jones event in verband gebracht met racisme

Jake Paul die op het zelfde evenement in de ring stond als Mike Tyson en Roy Jones Jr. Kreeg en merkwaardige vraag voor zijn kiezen terwijl hij gast was in een tv programma op Vice.

Door de vraag die gesteld werd reageerde Jake Paul nogal geïrriteerd. ,, Was het racistisch om een ​​zwarte man knock-out te slaan?", vroegen tv presentator Cari Champion en sidekick Jemele Hill zich af. Paul reageerde door te zeggen dat hij het grote onzin was, dat de nogal beladen vraag überhaupt werd gesteld.

Paul werd nog bozer toen Champion aangaf dat dit de vraag van de week was. De YouTube ster wilde dan ook niet reageren en zei: ,,Het is een slechte vraag," zei Paul. Het is een sport en heeft niets met politiek of ras te maken."

Blijven doorzeuren

,,Extreem-linkse mensen houden ervan mensen op alle mogelijke manieren te verdelen. Dus het zal interessant zijn om te zien hoe ze reageren de volgende keer dat een zwarte basketbalspeler een blanke speler te snel af is. Of de volgende keer dat een zwarte honkbalspeler een homerun slaat op een Blanke pitcher", was een van de reacties op social media.

De YouTuber ging zelf niet verder in op de vraag en alhoewel de stemming was gezet, bleef hij antwoorden op overige vragen. Ook nadat Champion hem bleef pushen en Paul reageerde ,,Waarom heeft dit iets met ras te maken?"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws