Murthel Groenhart trekt zich terug uit titelgevecht tegen Cedric Doumbé Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Murthel Groenhart trekt zich terug uit titelgevecht tegen Cedric Doumbé

Murthel Groenhart trekt zich terug uit titelgevecht tegen Cedric Doumbé
Murthel Groenhart trekt zich terug uit titelgevecht tegen Cedric Doumbé

Bronnen melden onze redactie eerder vandaag dat Murthel Groenhart niet zal vechten op 19 december. De topkickbokser zou titelgevecht op GLORY 76 tegen Cedric Doumbé af hebben gezegd.

Murthel Groenhart zou het gevecht aangaan met Cedric Doumbé voor de GLORY Weltergewicht titel. Het gevecht zou voor eens en altijd uit moeten maken wie zich de echte kampioen mag noemen.

Flinke dreun

GLORY zelf reageerde in eerste instantie niet op de vraag van onze redactie of het juist was dat de titelstrijd uitvalt. Later kwam de organisatie zelf met een verklaring. Tijdens de persconferentie van vandaag werd bekend dat Groenhart zich terugtrekt. Of het lukt op zeer korte termijn voor een vervanger te zorgen blijft de vraag. GLORY verwacht binnen 24 uur met een naam te komen.

Dat de wedstrijd tussen Groenhart en Doumbe uitvalt is een flinke dreun voor de organisatie. Er staat dan wel een topgevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi gepland. Maar een hoop Nederlandse en Franse fans keken uit naar de clash tussen Groenhart en Doumbe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws