LEF: Jake Paul wil Conor McGregor na vernietigen Nate Robinson (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / LEF: Jake Paul wil Conor McGregor na vernietigen Nate Robinson (video)

LEF: Jake Paul wil Conor McGregor na vernietigen Nate Robinson (video)

LEF: Jake Paul daagt Conor McGregor na vernietigen Nate Robinson

Jake Paul liet afgelopen nacht zien dat hij meer kan dan op YouTube vloggen. Tegenstander en voormalig NBA-speler Nate Robinson ging zwaar knock-out.

Voormalig NBA-speler Nate Robinson, die zijn debuut maakte in het boksen ging hard onderuit. Robinson die tegen Jake Paul bokste op de undercard van Mike Tyson vs Roy Jones Jr. Werd bruut knock-out geslagen door de YouTube ster.

Het gevecht dat plaatsvond in het Staples Center in Los Angeles. Bracht vanaf het begin flink wat actie. Paul, de YouTube-persoonlijkheid die bokser werd. Haalde Robinson drie keer neer en sloeg hem knock-out op 1:35 van de tweede ronde.

Nerveus ventje

Robinson was vanaf het begin nerveus. Kwam met wilde stoten en worstelde met zijn tegenstander in de clinches. Paul is niet bepaald een Floyd Mayweather, maar hij heeft veel tijd in de sportschool doorgebracht. En dat was te zien.

Ongeveer een minuut in ronde 2 zette Paul een combi op. Robinsons kwam plat op zijn gezicht terecht. Hij kon opstaan, maar zat in ernstige problemen. Toen kwam de genadeslag. Nog een keer recht tegen de kin waardoor hij weer op zijn gezicht terecht kwam en bleef liggen.

Kom maar op

Scheidsrechter Thomas Taylor stopte het gevecht onmiddellijk en bezorgde Paul een indrukwekkende overwinning. Paul nam zijn moment aan de microfoon om gelijk maar een paar bekende vechters uit te dagen.

,,Ik heb het afgelopen jaar keihard getraind,” zei Paul. ,,Ik neem dit serieus. Ik heb een lange lijst met tegenstanders die ik wil vernietigen. Conor McGregor, Dillon Danis: ik zal ze allebei knock-out slaan.” Echt haast heeft Paul niet. ,,Ik ben bereid geduldig te zijn,” zei hij.

,,Ik ben pas 23 jaar oud. Deontay Wilder begon met boksen toen ik 21 was. Ik heb een lange toekomst voor me. Ik ben net begonnen. Ik praat veel, maar ik meen het serieus. ,,Als Paul inderdaad de strijd aan wil gaan met vechters als McGregor dan heeft hij nog een lange weg te gaan. “Geen woorden maar daden.”

Bekijk ook

4 seconden ‘KO’: Moet je zien snelste knock-out ooit (video)

Deante Brown, was tot afgelopen weekend een onbekende naam in de vechtsportwereld.

Oeps! Bekende MMA-vechter opgepakt na winnen wedstrijd

Hij had de nasleep van zijn gevecht wel anders voorgesteld

Trainer sloeg vechter 20 minuten per dag: ‘Daar wordt hij hard van’

De praktijken van Fabia zijn een van de vreemdste verhalen in MMA van de afgelopen maanden.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page