'Bokssters laten blote borsten zien!' Ebanie Bridges gaat ook even los Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Bokssters laten blote borsten zien!' Ebanie Bridges gaat ook even los

'Bokssters laten blote borsten zien!' Ebanie Bridges gaat ook even los

Daniella Hemsley liet gisteren haar welgevormde blote borsten zien na het winnen van haar bokswedstrijd op KingPyn in Ierland, boksster Ebanie Bridges heeft daar zo haar gedachten over.

Boksster Ebanie Bridges haalt uit naar Daniella Hemsley van KingPyn vanwege het tonen van haar borsten en betoogt dat het wegen in lingerie iets heel anders is. Hemsley was actief tijdens het halve finale-evenement van KingPyn tegen Aleksandra Daniel gisteren op zaterdag 15 juli. Aan het einde van een spannend gevecht van vijf rondes werd Hemsley unaniem tot winnaar uitgeroepen en liet haar blote borsten zien, iets wat andere vechters zoals Tai Emery en influencers al eerder massaal hebben gedaan.

Bridges sprak zich uit over deze situatie op Twitter en legde uit dat het wegen in lingerie iets anders is dan daadwerkelijk je borsten laten zien tijdens een live-uitzending. Terwijl ze benadrukte dat ze zoiets nooit zou doen, gaf Bridges commentaar.

Bokser Ebanie Bridges reageert op controversiële actie van Daniella Hemsley

"Ik denk dat jullie vanavond allemaal die klagen over mij en zeggen dat ik 'mijn borsten laat zien', hebben gezien hoe 'je borsten laten zien' er echt uitziet... iets wat ik nooit zou doen", zegt Bridges. Je kunt wegen in lingerie, net als iedereen... maar grote borsten hebben... en dan daadwerkelijk je borsten laten zien op tv. Ik begrijp waarom ze het heeft gedaan... ze is een 'influencer', het draait allemaal om views."

Voor wie dus had gehoopt dat Bridges die erom bekend staat om het wegen voor een wedstrijd in niet verhullende lingerie ooit haar blote borsten zal laten zien die komt bedrogen uit. "Ik verdomme niet. En ik hoef dat niet te doen om het internet te breken, dat doe ik gekleed."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws