'Bange' Anthony Joshua bevestigt gevecht met Deontay Wilder! 'Of loopt hij nu weer weg?' Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Bange' Anthony Joshua bevestigt gevecht met Deontay Wilder! 'Of loopt hij nu weer weg?'

'Bange' Anthony Joshua bevestigt gevecht met Deontay Wilder! 'Of loopt hij nu weer weg?'

Anthony Joshua zag er wat ongemakkelijk uit toen hij bevestigde op video dat hij het op zal nemen tegen Deontay Wilder later dit jaar.

Volgens kritische blikken leek Joshua niet zeker van zichzelf toen hij op video bevestigde dat het gevecht in december zou plaatsvinden. Op social media werd hij erop betrapt dat hij twijfelde of hij Wilder wel kon verslaan. Al jarenlang heeft hij geprobeerd de confrontatie met de Amerikaanse bokser uit de weg te gaan.

In de Verenigde Staten is Joshua vooral bekend als een serieuze kandidaat om door Wilder uit te schakelen. Joshua's promoter, Eddie Hearn, heeft er echter in geslaagd om de Britse vechter een legendarische status te geven. Maar Wilder heeft vijf jaar gewacht op deze kans om Joshua te laten zien wat echt boksen is.

Anthony Joshua te bang om tegen Deontay Wilder te boksen

Wilder's team had al eerder een aanbod gedaan om in de Verenigde Staten te vechten, maar Joshua had dit afgewezen. Uiteindelijk hebben ze geaccepteerd dat ze naar het Verenigd Koninkrijk zullen reizen om het gevecht te laten plaatsvinden.

Joshua heeft echter al eerder laten zien dat hij wegloopt voor de confrontatie en daarom is het nu aan Joshua's team om de contracten te tekenen. Als alles goed gaat, zal de confrontatie tussen de twee vechters in december eindelijk ook echt plaatsvinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws