Bokslegende Mike Tyson nog regelmatig naar de gevangenis Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokslegende Mike Tyson nog regelmatig naar de gevangenis

Bokslegende Mike Tyson nog regelmatig naar de gevangenis
Bokslegende Mike Tyson nog regelmatig naar de gevangenis

Mike Tyson bezoekt nog steeds zijn oudste en beste vrienden in de gevangenis die levenslange gevangenisstraffen uitzitten

Mike Tyson begon met boksen nadat hij zijn jeugd in een detentiecentrum had doorgebracht en overvallen had gepleegd. De voormalige zwaargewichtkampioen bezoekt nog steeds zijn beste vrienden die hij ooit in zijn leven heeft gehad.

De Amerikaan werd de jongste zwaargewicht kampioen ooit op 20-jarige leeftijd in 1986 en behaalde 50 overwinningen in 58 gevechten. Tyson (58) kreeg niet de meest beste start in het leven en werd 38 keer gearresteerd voor zijn 13e jaar. Tyson moest naar een detentiecentrum voordat hij toptrainer Cus D'Amato ontmoette.

Mike Tyson veel opgepakt

De boksheld heeft echter toegegeven dat hij contact houdt met de mensen die een groot deel van zijn vroege leven vormden. In zijn podcast Hotboxin ’met Mike Tyson zei hij: "Nadat ik was opgesloten, begon ik te boksen. Met mijn vrienden liep het anders en werden crimineel. En ik zei dat ik dat niet meer wilde. "

"We gingen in twee verschillende richtingen. Ze werden moordenaars en ik werd bokser. Ik ben blij dat ik niet met hen in de gevangenis zit, maar ik ga nog steeds op bezoek. Ze hebben vier of vijf levenslange gevangenisstraffen, 90 jaar.

In goede vorm

Tyson stapte in 2005 uit de boksring en verloor van Kevin Mcbride in Washington om een ​​einde te maken aan zijn 20-jarige professionele carrière. Maar de laatste social media-activiteit van de Amerikaan suggereert dat het zwaargewicht terugkeert naar zijn ongelooflijke vorm en zelfs een comeback overweegt.

De tegenstanders zijn niet aan te slepen die Tyson in een comeback gevecht wel het hoofd willen bieden. Namen als Evander Holyfield maar ook UFC vechters zoals Tito Ortiz zien het wel zitten. Zaterdag maakte Tyson bekend deze week met een naam te komen voor zijn comeback.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws