MIKE TYSON AANVAARD UITDAGING UFC-KAMPIOEN TITO ORTIZ Nieuws
Nieuws

MIKE TYSON AANVAARD UITDAGING UFC-KAMPIOEN TITO ORTIZ

MIKE TYSON AANVAARD UITDAGING UFC-KAMPIOEN TITO ORTIZ
MIKE TYSON AANVAARD UITDAGING UFC-KAMPIOEN TITO ORTIZ

Bokslegende Mike Tyson accepteert gevecht met UFC en MMA-legende Tito Ortiz. Zowel Tyson als Ortiz willen de ring in met elkaar

Het comeback-gevecht van Tyson moet nog worden bevestigd. De afgelopen maand heeft Tyson getraind met MMA-coach Rafael Cordeiro, waardoor zijn lichaam dramatisch is veranderd. Sprekend over zijn verbluffende nieuwe look, onthulde hij. "Ik vind het gewoon leuk om er goed uit te zien, mijn nieuwe lichaam te laten zien, alles is mogelijk."

Voor het goede doel

De 53-jarige bokslegende bereidt zich voor op een sensationele comeback. 15 jaar na zijn pensionering om deel te nemen aan liefdadigheid wedstrijden. Dit om geld in te zamelen voor een goed doel. Een groot aantal nieuwe tegenstanders hebben zich al gemeld. Die het graag tegen Tyson op willen nemen. Zoals oude vijand ten eerste Evander Holyfield, 57, en ten tweede 48-jarige Shannon Briggs.

De interesse is ten slotte ook gewekt door anderen zoals voormalig UFC-kampioen Ortiz, 45, die Tyson nu uitdaagt voor een pay-per-view-gevecht. Een gevecht dat online te zien zal en voor moet worden betaal kan veel geld in het laatje brengen.

Nog nooit vertoont

Tyson zegt: "Ik weet het niet echt, maar iedereen die bereid is om bij te dragen aan dit goede doel is hierbij uitgenodigd. Ze zijn welkom om langs te komen en mij uit te dagen. Voor iedereen openstaan is wat ik wil.' Tyson legde verder uit dat een liefdadigheid wedstrijd strijd tegen Holyfield waarschijnlijker lijkt. Alhoewel het aantal uitdagingen vast nog zal uitbreiden.

'Of Evander en ik in de ring zullen komen. Bovendien als aartsvijanden, vooral om het te doen voor de menselijkheid van mensen, minder gelukkig dan wij. Hoe zou dat zijn? Dat is iets dat door geen enkele entertainer of sportfiguur in de geschiedenis van sport en entertainment is gedaan.' Tyson wil duidelijk een punt maken, vechten voor de armen en geld bijeen brengen voor hen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws