Mike Tyson slaat Evander Holyfield over voor brutere tegenstander Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson slaat Evander Holyfield over voor brutere tegenstander

Mike Tyson slaat Evander Holyfield over voor brutere tegenstander
Mike Tyson slaat Evander Holyfield over voor brutere tegenstander

Mike Tyson laat doorschemeren dat hij in zijn comeback-gevecht tegen een nog grotere naam vecht dan Evander Holyfield.

Mike Tyson zegt dat hij het in zijn langverwachte comeback gevecht niet tegen Holyfield op zal nemen. Maar tegen een nog grotere naam dan Holyfield. Met een officiële aankondiging aankomende week.

Snelheid en kracht van Mike Tyson

De 53-jarige zwaargewicht icoon kondigde eerder deze maand aan dat hij weer aan het trainen was. Terwijl hij een terugkeer naar de boksring opperde en zijn indrukwekkende lichaamsbouw en snelheid op social media liet zien.

Oude rivaal Holyfield kondigde kort daarna ook zijn eigen comeback aan. Later onthullend dat hij in gesprek was met het kamp van Iron Mike over een mogelijk gevecht. Holyfield won beide wedstrijden tegen Tyson in de jaren negentig.

In beste conditie ooit

Tyson heeft nu echter afstand genomen van het vechten tegen Holyfield. En zegt dat mensen de tegenstander die hij in de rij heeft staan ​​'niet zullen geloven'. Tyson zei dit tegen Lil Wayne in de Young Money Radio-show. 'Ik voel me beter dan ik me ooit voelde in mijn leven. "

Gevraagd door Lil Wayne of Holyfield zijn tegenstander zal zijn, vervolgde Tyson:' Nee, we hebben veel jongens. Luister, we hebben zoveel jongens die met mij willen vechten. Je zult de namen niet geloven als de namen uitkomen. Ergens deze week hebben we het contract getekend het wordt snel bekend gemaakt. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws