'Ik sla iemand zo dood!' Ex-kickbokser Andrew Tate geeft uitleg waarom en hoe Nieuws
Nieuws

'Ik sla iemand zo dood!' Ex-kickbokser Andrew Tate geeft uitleg waarom en hoe

'Ik sla iemand zo dood!' Ex-kickbokser Andrew Tate geeft uitleg waarom en hoe

Andrew Tate zit in huisarrest maar lijkt zich geen dag te hoeven vervelen. Zijn fans vragen hem om advies over hoe hij agressieve situaties zou oplossen bijvoorbeeld in de metro.

Als voormalig kickbokser weet Tate, ook al twijfelen sommigen hieraan wat het is om een stoot uit te delen. In zijn recentste video geeft Tate uitleg nadat hij door fans gevraagd is hoe hij een aanval op zichzelf zou pareren bijvoorbeeld in de metro.

"Laat ik voorop stellen dat iedereen die met de metro reist blut is. Anders doe je dat niet", zegt Tate die reageert op de vraag of hij iemand ook zou aanpakken in de metro. Afgelopen week werd in New York een dakloze man tot de dood gewurgd op video door naar nu blijkt een man met MMA-ervaring.

Ze smijten je zo in de cel als je jezelf verdedigd daar

Het slachtoffer in kwestie kwam niet meer bij bewustzijn. Eerst werd de zaak afgedaan als zelfverdediging, maar wordt nu aangemerkt als moord. Tate zegt dat je wel gek moet zijn om iemand in de metro van New York aan te pakken. "Ik kijk wel uit ze smijten je zo in de cel als je jezelf verdedigd daar".

"Daar komt nog bij dat ik liever iemand knock-out sla, maar hé, iemand met mijn vechtervaring, ik sla iemand zo dood", aldus Tate. De Brit had nog meer te vertellen in de 10 minuten durende uitleg compleet met video's van allerlei extreme situaties. Nieuwsgierig, klik dan HIER om meer te zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws