BREAKING! Cris Cyborg maakt boksdebuut in Brazilië Boks Nieuws
Boks Nieuws

BREAKING! Cris Cyborg maakt boksdebuut in Brazilië

BREAKING! Cris Cyborg maakt boksdebuut in Brazilië

Cris Cyborg haar boksdebuut op 25 september tegen Simone Silva. De regerend Bellator MMA kampioen vedergewicht maakte het nieuws vanavond bekend op The MMA Hour.

Topvechter Cyborg zal het opnemen tegen Simone Silva in de headliner van de Fight Music Show op 25 september, waarbij het middengewicht kampioenschap van de organisatie voor het grijpen ligt. Het gevecht vindt plaats in de Athletico Paranaense Arena in Curitiba, Brazilië, waar ook het UFC-debuut van Cyborg in 2016 plaatsvond.

Overstap naar het boksen

Silva kan bogen op een carrièrerecord van 17-21 met zes overwinningen als knock-out. Echter heeft zij momenteel een verliesreeks van acht gevechten wat teruggaat tot 2019. Wat Cyborg betreft, de 37-jarige vechtsport veteraan heeft al lang de wens om over te stappen op boksen.

Ze heeft in het verleden met boksers als Claressa Shields gewerkt en werd onlangs in verband gebracht met een mogelijke match-up tegen de Ierse bokskampioen Katie Taylor.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws