Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december
Home / Nieuws / Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht. Volgens Chris Mannix van Sports Illustrated zijn er onderhandelingen gaande voor een clash tussen topbokser Katie Taylor en MMA-kampioen Cris Cyborg.

Kunnen we een crossover-supergevecht verwachten tussen twee van de meest gedecoreerde vrouwelijke kampioenen in MMA en boksen? Er zijn niet veel details onthuld en er is nog geen deal, maar in het bericht staat dat ze zich richten op het supergevecht dat in december zal plaatsvinden.

Het kamp van Taylor hoopt naar verluidt de Cyborg wedstrijd af te ronden voordat het volgend voorjaar een lucratieve rematch met Amanda Serrano in Ierland organiseert. Cyborg vroeg eerder om deze wedstrijd kort nadat Taylor Serrano had verslagen, in wat het grootste en best betalende boksgevecht voor vrouwen ooit was.

Groot succes

Cyborg die grote successen vierde bij de Amerikaanse MMA vechtsport organisatie UFC en daar met ruzie vertrok, is huidig kampioen bij Bellator MMA. De Braziliaanse wordt gezien als onverslaanbaar. Hoe zich dit in het boksen zal verhouden is interessant om te zien.

De Nederlandse Jorina Baars, bracht Cyborg in het verleden een zwaar verlies toe in een Muaythai kickboksgevecht. Dit wordt nog steeds gezien als een smet op het verdere schone record van Cyborg.

Bekijk ook

Pepperspray sucks! Agent geklapt door irritante kerel

Agent vangt klappen van irritante kerel! Pepperspray fail (video)

Steeds vaker leggen de mannen en vrouwen in het blauw het af tegen woestelingen op straat.

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

Adesanya zet tegen Pereira UFC-titel op het spel in wraakgevecht

De UFC heeft vandaag aangekondigd dat Israel Adesanya zijn middengewicht kampioenschap zal verdedigen tegen Alex Pereira.

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! 'Zo doe je dat'

Usyk vs Joshua rematch gratis live kijken! ‘Hier kan het’

De Oleksandr Usyk en Anthony Joshua rematch zal gratis te zien zijn

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page