BKFC-vechter zwaar pissed nadat blijkt dat hij is gediskwalificeerd | video Boks Nieuws
Boks Nieuws

BKFC-vechter zwaar pissed nadat blijkt dat hij is gediskwalificeerd | video

BKFC-vechter zwaar pissed nadat blijkt dat hij is gediskwalificeerd | video

Tomar Washington vierde alvast een feestje gisteren nadat hij dacht Willie Sears verslagen te hebben tijdens zijn BKFC debuut in Myrtle Beach, South Carolina. Washington's jubel werd abrupt afgebroken toen de uitslag bekend werd gemaakt: hij had verloren.

Het BKFC 35 bezorgde de kijkers een onbedoeld grappig moment. Licht-zwaargewicht MMA-vechter Tomar Washington maakte zijn debuut in het blote vuist boksen tegen Willie Sears tijdens het evenement. Washington maakte aanvankelijk indruk en sloeg Sears in de tweede ronde half KO. Sears viel uiteindelijk op een knie, waarna Washington hem met een genadeloze rechterstoot neerhaalde.

Voor Washington was de staat waarin Sears zich bevond, in combinatie met de scheidsrechter die om de bel riep, genoeg om te geloven dat hij had gewonnen. Echter, vanwege het uitdelen van een stoot naar een geaarde tegenstander was ‘T-Bo’ in feite gediskwalificeerd. De rechterstoot veroorzaakte zichtbare schade aan het oog van Sears en liet de bebloede vechter in een verkreukelde hoop op de mat achter.

De winst van Tomar Washington was van korte duur

Zalig onwetend van het resultaat, zette een opgetogen Washington een Jigsaw masker uit de Saw-film op voordat zijn hand werd opgestoken. De commentatoren merken op dat hij zich vreemd genoeg niet bewust leek van het feit dat hij de wedstrijd had verloren. Het besef kwam pas toen ringomroeper Jeff Houston bevestigt dat de gekwetste Sears de overwinning kreeg toebedeeld.

Het is niet verwonderlijk dat 'T-Bo's stralende zelfvertrouwen snel plaatsmaakt voor verwarring en frustratie over het resultaat. Vervolgens stapte de zwaar boze 'T-Bo' snel uit de ring, waarbij hij zelfs medische hulp van het medische team weigerde op weg naar buiten.

Denk je dat de scheidsrechter de juiste keuze maakte door Tomar Washington te diskwalificeren?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws