Ex-Beste vriend voormalig kickbokser Andrew Tate doet boekje open Nieuws
Nieuws

Ex-Beste vriend voormalig kickbokser Andrew Tate doet boekje open

Ex-Beste vriend voormalig kickbokser Andrew Tate doet boekje open

Daniel Knight, de oprichter van Sidekick Boxing, beweert dat Andrew Tate, voormalig wereldkampioen kickboksen en influencer hem probeerde op te lichten.

Zakenman Knight beweerd dat de voormalige kickbokser Tate die momenteel in Boekarest, Roemenië vastzit voor verdenking van mensenhandel, verkrachting en lidmaatschap van een georganiseerde misdaadbende, hem probeerde op te lichten terwijl hij door zijn bedrijf werd gesponsord. Dit verteld Knight in een interview met The Sun.

De twee waren ooit "beste vrienden" en hoewel ze nog steeds contact hebben met elkaar blijft Knight volhouden dat Tate ooit geprobeerd heeft hem te bestelen. Knight sponsorde Tate toen hij actief was als kickbokser, door hem £ 50 per video te betalen om zijn product te promoten.

Andrew Tate bleef maar geld vragen aan sponsor

Na ongeveer een jaar kreeg Tate echter een contract bij Knights bedrijf waardoor hij elke maand £ 1.000 aan salaris ontving. Toch bleef Tate volgens Knight proberen meer geld uit hem te persen zoals toegang tot shows of brandstof voor zijn auto, wat allemaal doodliep op een harde nee.

Hoewel hun zakelijke relatie na 2016 is beëindigd sinds Big Brother eraan kwam waar Tate aan deelnam, blijven ze met elkaar praten. Knights bedrijf profiteert nog steeds van Tates roem door gestaag 500% meer winst te boeken. Toch overweegt Knight om de video's waar Tate het merk promoot offline te halen.

8 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws