Amanda Serrano's gevecht last minute afgelast na kappersbezoek Boks Nieuws
Boks Nieuws

Amanda Serrano's gevecht last minute afgelast na kappersbezoek

Amanda Serrano's gevecht last minute afgelast na kappersbezoek

In wat een gedenkwaardige avond had moeten zijn voor Amanda Serrano, draaide uit op een teleurstelling voor zowel de bokser als haar fans. De zevenvoudig divisiekampioen en huidige verenigde vedergewicht kampioen stond op het punt om in de voetsporen te treden van enkele van de grootste boksers uit Puerto Rico. Voor Serrano en het uitverkochte, luidruchtige publiek, ging het gevecht op 2 maart niet door.

Aankondiging die het hart brak

In een emotionele verklaring aan het publiek, waarbij Serrano in tranen uitbarstte, legde ze uit dat ze niet in staat zou zijn om tegen haar tegenstander, Nina Meinke, te vechten. Een oogletsel, dat ernstig genoeg was voor de Puerto Ricaanse Boksbond om haar te verbieden te vechten, was de oorzaak van de afgelasting. "De avond voor haar gevecht had Serrano haar haar laten doen en is er vloeistof in haar oog gekomen", ze Jake Paul.

De aankondiging kwam als een grote teleurstelling voor alle fans in de arena. De fans, die tijdens de voorafgaande gevechten luidkeels aanwezig waren, hadden ongetwijfeld het dak eraf gejuicht bij Serrano's opkomst en introductie.

De Impact op het evenement

Het titelgevecht van Serrano tegen Meinke, met op de undercard namen als Jake Paul, Jonathan Gonzalez, Christopher Diaz en Javon Walton, was een van de meest verwachte evenementen. Volgens Serrano's promotor, Most Valuable Promotions, had het evenement in het Jose Miguel Agrelot Colosseum in San Juan, Puerto Rico, de hoogste kaartverkoop voor een boksevenement op het eiland.

Op dit moment is de ernst van Serrano's oogletsel en haar terugkeer naar de ring nog onduidelijk. Serrano, een van de weinige elitevechters in de sport die consequent meer dan eens of tweemaal per jaar vecht, staat nu voor de uitdaging om haar gevecht met Meinke opnieuw te plannen.

De toekomst voor Serrano

Er zijn niet veel substantiële boksevenementen geweest in Puerto Rico, en Serrano is momenteel de grootste ster van het eiland. Meer dan wie dan ook verdient zij de bewondering van de fans op het eiland, aangezien zij haar leven aan de sport heeft gewijd en pas onlangs de vruchten heeft kunnen plukken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws