Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door

Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door

Tyrone Spong ziet zijn wedstrijd die gepland stond voor 16 juli in Mexico tegen Andy Ruiz in het water vallen. Luis Ortiz zal tegen Ruiz de ring in gaan. Een eerder gesloten contract gooit roet in het eten.

Eerder deze week werd het gevecht tussen voormalig Glory kickbokser Spong en Ruiz aangekondigd. Het was de grote kans voor Spong om zich internationaal te vestigen in de bokswereld. Ruiz die een comeback in de planning had zal alsnog vechten, Spong kan voorlopig fluiten naar een gevecht zo meld ESPN.

Ortiz die al furieus was over het gevecht tussen Spong en Ruiz, blijkt eerder akkoord te zijn gegaan om te boksen tegen Ruiz die de wereld schokte in 2019 door boksicoon Anthony Joshua te verslaan. Zes maanden later verloor Ruiz zijn eerder verworven WBA, IBF en WBO titles in de rematch tegen de Brit.

We hadden beter moeten weten

ESPN sprak met Triller Fight Club president David Tetreault, die het gevecht tussen Spong en Ruiz zou hosten. ,,We werken samen met PBC om ervoor te zorgen dat Ruiz zijn verplichtingen jegens beide partijen nakomt", vertelde Tetreault aan ESPN. ,,Als we hadden geweten dat PBC van plan was om Ortiz met Ruiz te laten vechten, hadden we deze datum nooit gekozen. "

Ortiz, heeft tweemaal gevochten voor de WBC-zwaargewicht titel en beide keren werd hij uitgeschakeld door Deontay Wilder. Ortiz stond voor op de scorekaarten in de rematch van november 2019 toen Wilder de spectaculaire KO scoorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws