Pissed off: Kooivecht kampioen woest over verliezen titel (video) Nieuws
Nieuws

Pissed off: Kooivecht kampioen woest over verliezen titel (video)

Pissed off: Kooivecht kampioen woest over verliezen titel (video)

Patricio "Pitbull" Freire versloeg Bellator MMA vedergewicht kampioen AJ McKee eerder vandaag via unaniem besluit. Het gevecht was de headliner van Bellator 277 in San Jose. Met de winst op McKee wist Freire zijn eerder verloren vedergewicht titel te heroveren.

Het was een heel ander resultaat dan hun eerste gevecht, dat McKee afgelopen juli won door in de eerste ronde kampioen te worden en de vedergewicht Grand Prix te winnen. De meeste rondes in de rematch waren competitief. De strijd leek gelijk op te gaan maar McKee trok aan het kortste eind.

Dit kan toch niet?

McKee is niet blij met de uitslag en reageerde furieus op de uitslag; ,,Ik ben pissed off. Ik haalde de man twee rondes naar beneden, domineerde hem, sloeg hem de fuck alle kanten op en ik verlies? Ik ga proberen dat aan te vechten", zegt McKee.

Freire is nu drievoudig kampioen in het vedergewicht na het winnen van de titel in 2014 en 2017. Hij had ook de lichtgewicht in bezit. Maar gaf deze op om zich te concentreren op de McKee-rematch. McKee leed ondertussen zijn eerste professionele verlies.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws