'Lafaard': Topbokser woest over Spong vs Ruiz gevecht
Home / Nieuws / Boks Nieuws / ‘Lafaard’: Topbokser woest over Spong vs Ruiz gevecht

‘Lafaard’: Topbokser woest over Spong vs Ruiz gevecht

'Lafaard': Topbokser woest over Spong vs Ruiz gevecht

Luis ‘King Kong’ Ortiz is woedend over het feit Tyrone Spong en Andy Ruiz Jr. ervoor kiezen om op 16 juli tegen elkaar te vechten. Ortiz zegt dat Ruiz hem ontloopt en zegt dat Spong een zwakke tegenstander is.

Luis ‘King Kong’ Ortiz is woedend en niet zo’n beetje ook. Voormalig verenigd zwaargewicht kampioen Ruiz zal deze zomer de ongeslagen Spong (14-0, 13 KO’s), bevechten in een groot stadion met 80.000 zitplaatsen op de Plaza de Toros Calafia, Mexicali, Mexico.

Hij ontloopt mij

Dit is de tweede keer dat Ruiz ervoor kiest Ortiz te omzeilen, ook al is het een gevecht dat hij hard nodig heeft om een ​​wereldtitel te behalen. In plaats van vorig jaar tegen Ortiz te vechten, vocht deze vorig jaar mei tegen Chris Arreola (gaat verder onder video).

Ortiz, 43, keek er naar uit om het tegen Ruiz op te nemen, omdat de gevolgen van het gevecht enorm zouden zijn geweest. De winnaar zou hoger op de ranglijst komen om mogelijk een een kans op een titelgevecht te krijgen. “Hij is een lafaard”, zei Ortiz tegen Elnuevo Herald.

Geen echte bokser

,,Hij had een echte bokser kunnen kiezen, een bekende rivaal. Hij wist hoe graag ik tegen hem wilde vechten, maar hij besloot een gemakkelijke route te nemen tegen een kickbokser, iemand die hij zonder veel moeite zal verslaan. Ik herhaal, hij is een lafaard.”

Blijkbaar gelooft Triller dat het gevecht tussen Ruiz en Spong groot genoeg is om niet alleen via pay-per-view te verkopen, maar ook om het in een enorm stadion met 80.000 zitplaatsen te houden. Dit kan ook liggen aan het feit dat Spong in Zuid Amerika razend populair is als bokser. De Surinamer heeft de WBC Latino en WBO Latino zwaargewicht titels in bezit.

Bekijk ook

Kayla Harrison wint van Kaitlin Young tijdens PFL Playoffs atlanta

‘Wie stopt deze vrouw?’ Kayla flikt het weer met dominante overwinning (video)

De Amerikaanse lijkt niet te stoppen en vierde ook nog eens haar verjaardag in de MMA-kooi.

Kerel 'eet' klappen als een baas: 'Nu stoppen Keith'

Kerel ‘eet’ klappen als een baas: ‘Nu stoppen Keith’ (video)

Hij gaat zelfs een aantal keer knock-out maar herrijst als een Feniks uit de as.

Gatsiedikkie! Kung Fu Spitting vechten met een fluim

Gatsiedikkie! ‘Kung Fu Spitting’ aka fluimvechten (video)

Ben Saunders UFC en Bellator MMA veteraan, lijkt een nieuwe vechtsport te hebben ontdekt 'Kung Fu Spitting'.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page