WWE: Familie verraad in Djedda tijdens Night of Champions Pro Wrestling
Pro Wrestling

WWE: Familie verraad in Djedda tijdens Night of Champions

WWE: Familie verraad in Djedda tijdens Night of Champions

Roman Reigns de leider van de Samoa familie die actief is in de WWE en afgelopen week de 1000 dagen als Undisputed kampioen doorbrak, is in Saudi Arabië verraden door zijn neefjes Jey en Jimmy Uso.

Roman Reigns vocht samen met een andere neef Solo Sikoa voor de tagteam titels tegen Sami Zyan en Kevin Owens die momenteel kampioen zijn, hoewel Roman al twee titels op zak heeft wilde hij de tagteam titels ook in zijn bezit hebben.

Roman en Solo leken te gaan winnen echter de neefjes Jey en Jimmy gooide roet in het eten door zich in de wedstrijd te mengen en per ongeluk (of niet?) Solo een superkick in het gezicht gaven waardoor deze sterretjes zag aan de hemel in Djedda.

Roman en Solo leken te gaan winnen

Roman die dit zag gebeuren ontstak in woede en sprak Jey en Jimmy aan op hun gedrag echter deze waren hier niet van gediend en vielen Roman aan en werkte hem uit de ring alwaar Solo nog steeds groggy in de ring lag en daar maakte Kevin Owens en Sami Zyan handig gebruik van en konden zo de wedstrijd winnen.

Sami Zyan en Kevin Owens (kampioenen) verslaan Roman Reigns en Solo Sikoa.

Valsspelen

Bij de vrouwen was er ook een verassende uitslag al kwam dit door valsspelen, Asuka uit Japan versloeg de onverslaanbaar geachte Bianca Belair doormiddels een bijtende stof in de ogen te wrijven van Bianca Belair. De scheidsrechter had dit niet in de gaten en riep Asuka tot winnaar uit na 3 tellen op de mat, Asuka wint hiermee de RAW vrouwen kampioenschap.

Verdere uitslagen zijn:

Brock Lesnar wint van Cody Rhodes

Trish Status wint van Becky Lynch

Rhea Ripley wint van Natalya, Ripley behoud hierdoor de Smackdown vrouwen titel.

Intercontental kampioen Gunter verslaat Mustafa Ali

Seth Rollings verslaat AJ Styles voor de wereld zwaargewicht kampioenschap, dit is een nieuwe titel binnen de WWE

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws