OEPS! Aartsrivalen Pereira en Adesanya lopen elkaar onbedoeld tegen het lijf Nieuws
Nieuws

OEPS! Aartsrivalen Pereira en Adesanya lopen elkaar onbedoeld tegen het lijf

OEPS! Aartsrivalen Pereira en Adesanya lopen elkaar onbedoeld tegen het lijf

Alex Pereira en Israel Adesanya zijn al jaren aartsrivalen in de vechtsport, eerst in het kickboksen en daarna in de UFC waar de twee een hevige strijd voerden. En vandaag liepen zij elkaar onbedoeld tegen het lijf.

In de kickboksring ging Adesanya twee keer knock-out onderuit tegen Pereira en dat bleef jaren broeden. Om in 2022 weer te leiden tot een gevecht ditmaal in MMA waar Adesanya weer onderuit ging en zijn UFC middengewicht titel verloor.

Echter draaide het lot zich eerder dit jaar om toen Pereira in een rematch knock-out ging en Adeanya zijn titel terug won. Dit werd gevolgd door nog wat rivaliteit achteraf waaruit bleek dat het vuur der wraak nog steeds niet gedoofd was.

Aartsrivalen Pereira en Adesanya komen elkaar tegen op vliegveld

Vandaag liepen de twee elkaar tegen het lijf op het vliegveld in Australië waar Pereira op bezoek was ter promotie van de UFC dit later dit jaar een event daar zal houden. Adesanya spotte de Braziliaan in zijn kielzog wat een aantal interessante beelden opleverde.

Alhoewel de twee niet snel samen op vakantie zullen gaan toonden zij toch het nodige respect naar elkaar toe. Wel met de spot in het achterhoofd. Of de twee nog een derde gevecht aangaan bij de UFC is niet bekend. Pereira stapte over naar een zwaardere gewichtklasse voor een gevecht tegen Jan Błachowicz op UFC 291 op 30 juli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws