🎥 Schietpartij! Jiu-Jitsu vechter doodgeschoten in bomvolle sportarena Nieuws
Nieuws

🎥 Schietpartij! Jiu-Jitsu vechter doodgeschoten in bomvolle sportarena

🎥 Schietpartij! Jiu-Jitsu vechter doodgeschoten in bomvolle sportarena

Matheus Rogério een Braziliaanse jiu-jitsu vechter werd afgelopen weekend in een bomvolle sportarena doodgeschoten toen een aantal mannen schietend naar binnen kwamen. De verdachten werden vrijwel direct gepakt.

Vandaag werden verdachten gezien die een sportarena binnendrongen in de stad Manaus in Amazonas en een jiu-jitsu vechter neerschoten. Een van de daders wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de moord op een vrouw.

In een video verspreid op sociale media was te zien hoe de verdachten de Arena Amadeu Teixeira binnendingen en het vuur openden. Tenminste vier personen werden gezien die aan de aanslag deelnamen. Eén van hen had een zwaar kaliber geweer bij zich.

Jiu Jitsu leraar zwaargewond na te zijn neergeschoten

In de video is te zien hoe de verdachte het slachtoffer in het sportcentrum beschoten terwijl deze ongewapend was en deze vervolgens naar een gesloten kantoor vluchtte. Toch vonden de daders hem en schoten hem dood. Er werd ook gezien dat er een schietpartij plaatsvond met mensen die snacks aan het eten waren in het buiten gedeelte van het centrum.

Een van de slachtoffers werd geraakt maar kon toch ontsnappen. Deze werd later aangetroffen in de plaats Careiro da Várzea, naast Manaus. Volgens informatie is het slachtoffer in een kritieke toestand en werd naar het ziekenhuis gebracht.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws