Seth Rollins wint WWE World Heavyweight Championship op Night Of Champions Pro Wrestling
Pro Wrestling

Seth Rollins wint WWE World Heavyweight Championship op Night Of Champions

Seth Rollins wint WWE World Heavyweight Championship op Night Of Champions

Seth Rollins is de nieuwe WWE World Heavyweight Champion met het verslaan van AJ Styles in Saoedie Arabië afgelopen nacht.

De WWE wedstrijd tussen Rollins en Styles was een gelijkwaardige strijd tussen twee van de meest betrouwbare worstelaars van de WWE. De hele wedstrijd voelde aan alsof hij ook wel eens beide kanten op zou kunnen gaan, met beide vechters die grote aanvallen en tegenaanvallen uitvoerde.

De momentum veranderde aanzienlijk in het voordeel van AJ Styles toen Seth Rollins zijn knie verzwikte bij een suicide dive. Styles maakte direct gebruik van deze mogelijkheid, en hij probeerde Seth te onderwerpen met een calf crusher, maar de Visionaire kon hangen.

Seth Rollins is de nieuwe WWE World Heavyweight Champion

Seth Rollins probeerde de wedstrijd te beëindigen met zijn signature stop, maar helaas gaf zijn knie hierbij onderdoor. Het kostte Seth veel moed om door de pijn heen te vechten, zich te vermannen en uiteindelijk zijn finisher toe te dienen aan de Phenomenal One.

De referent telde tot drie en Rollins werd beide armen geheven. Na de wedstrijd kwam Triple H de ring binnen om de nieuwe kampioen te feliciteren. Hoewel de finish voorspelbaar was, desondanks is deze Seth Rollins meer dan gegund, die gedwongen werd te wachten en hard te vechten om bovenaan te komen.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws