Worstelwereld in rep en roer! CM Punk en KENTA in onderhandeling voor episch worstelgevecht Pro Wrestling
Pro Wrestling

Worstelwereld in rep en roer! CM Punk en KENTA in onderhandeling voor episch worstelgevecht

Worstelwereld in rep en roer! CM Punk en KENTA in onderhandeling voor episch worstelgevecht

In een fascinerende ontwikkeling zou de worstelwereld getuige kunnen zijn van een langverwachte confrontatie in de worstelring, wanneer de paden van CM Punk en KENTA elkaar zullen kruisen.

Onlangs plaatste KENTA een bericht op Twitter waarin hij zijn bereidheid uitte om het op te nemen tegen CM Punk, maar alleen als het financiële aanbod juist is. Het lijkt erop dat de onderhandelingen mogelijk tot een bevredigende overeenkomst zijn gekomen voor de voormalige Hideo Itami.

Een interessant bericht, werpt licht op de plannen van AEW voor KENTA tijdens het Forbidden Door II-evenement. Volgens deze is het plan dat KENTA een optreden zal verzorgen. KENTA was eerder te zien op AEW Dynamite in april 2021, waar hij samen met Kenny Omega tegen Jon Moxley en Lance Archer vocht.

CM Punk en KENTA op het punt van een showdow

Hoewel de deal voor de deelname van KENTA nog niet definitief is, gaan zowel AEW als NJPW ervan uit dat hij deel zal uitmaken van het evenement. Echter, de tegenstander waar intern over wordt gesproken, voegt een buitengewoon spannend element toe. Bronnen geven aan dat CM Punk ter sprake is gekomen als een mogelijke tegenstander voor KENTA, wat een einde zou kunnen maken aan een jarenlange discussie tussen deze twee.

Gedurende hun carrières hebben zowel Punk als KENTA kritiek op elkaar geuit, voortkomend uit Punks overname van KENTA's Go 2 Sleep finisher. Hoewel KENTA onlangs zijn onverschilligheid over de kwestie heeft geuit, eist hij nog steeds een aanzienlijk financieel aanbod voor zijn betrokkenheid bij de Forbidden Door.

Een wedstrijd tussen CM Punk en KENTA is al lang onderwerp van speculatie onder fans. Nu kan dit droomgevecht werkelijkheid worden. Alleen de tijd zal uitwijzen of Tony Khan deze langverwachte confrontatie kan realiseren.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws