Ex-UFC'er CM Punk en Daniel Bryan in onderhandelingen met AEW Nieuws
Nieuws

Ex-UFC'er CM Punk en Daniel Bryan in onderhandelingen met AEW

Ex-UFC'er CM Punk en Daniel Bryan in onderhandelingen met AEW

All Elite Wrestling begint grote stappen te zetten in het mainstream van professional wrestling. Door meerdere bronnen werd het bevestigd dat onder andere CM Punk en Daniel Bryan met AEW om de tafel zijn gegaan.

Volgens Fightful Select werd het bekend dat CM Punk (ex-UFC vechter) zijn terugtrede naar de worstelring gaat doen. De bron zegt dat hij en een “company official” voortdurende gesprekken hadden voor zijn terugkeer, wat zijn eerste keer zal zijn sinds Royal Rumble 2014.

Volgens het Wrestling Observer Newsletter denkt WWE dat CM Punk naar AEW zal gaan, ook zouden er achter de schermen geregeld zijn dat hij daadwerkelijk naar AEW zal komen. Maar totdat het publiekelijk wordt aangekondigd, wordt het niet vastgesteld of hij daadwerkelijk zijn terugkeer zal maken.

Daniel Bryan

CM Punk is niet de enige megagrote aanwinst, Daniel Bryan (bekend als Bryan Danielson buiten WWE) zou al een contract hebben getekend. Volgens Cassidy Haynes van BodySlam.net is hij “100% locked in” met een contract met AEW. Ook zegt dezelfde bron dat Bryan een schema wilt waar hij niet zo veel verschijningen hoeft te maken terwijl hij hetzelfde geld als bij WWE wilt verdienen.

Volgens Dave Meltzer is AEW’s partnership met New Japan Pro Wrestling de doorslaggevende reden geworden voor Bryan om met AEW in zee te gaan. Hij heeft een grote interesse om daar wedstrijden te doen. De geplande debuut van Daniel Bryan is gepland op 22 september tijdens de Grand Slam editie van AEW Dynamite, het meest bezochte Amerikaanse worstelshow buiten de WWE sinds 1999 met bijna 20.000 toeschouwers.

Benieuwd waarop het zal aflopen? AEW Dynamite is iedere woensdagavond live te zien op TNT in de VS en op woensdag/donderdagnacht live om 2 uur (of later on-demand) op FITE TV met een AEW Plus abonnement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws