Nieuwe AEW World Tag Team-kampioenen gekroond op 2/8 AEW-dynamite Pro Wrestling
Pro Wrestling

Nieuwe AEW World Tag Team-kampioenen gekroond op 2/8 AEW-dynamite

Nieuwe AEW World Tag Team-kampioenen gekroond op 2/8 AEW-dynamite

De Gunns zijn de nieuwe AEW World Tag Team-kampioenen. In een shocktoestand wisten Austin & Colten Gunn The Acclaimed (Max Caster & Anthony Bowens) te verslaan in een AEW World Tag Team-titelwedstrijd in de aflevering van AEW Dynamite van gisteren.

De chaos begon toen scheidsrechter Stephon Smith door een toevallige onderarm punch uit de ring werd geslagen. Dit bracht The Gunns ertoe om de AEW World Tag Team-titelriemen die zich op de eerste rang bevonden te grijpen in een poging ze op Bowens en Caster te gebruiken. 'Daddy Ass' Billy Gunn kwam naar de ring om te voorkomen dat The Gunns vals speelden, maar Colten Gunn haalde hem vervolgens neer met een stoot op zijn achterhoofd.

The Gunns eiste hun overwinning op

De veelgeprezen liep bijna weg met de overwinning, toen Caster een Mic Drop op Austin Gunn neer deed komen terwijl de scheidsrechter nog steeds down was. Toen de scheidsrechter eenmaal terug was in de ring, eisten The Gunns hun overwinning op The Acclaimed nadat Colten Gunn Anthony Bowens had geraakt met een van de titelriemen terwijl de scheidsrechter nog steeds probeerde te herstellen.

Austin Gunn profiteerde van de situatie en rolde Bowens op en scoorde de lange drie tellen. Dit is de eerste keer dat Austin of Colten Gunn een kampioenschap hebben gepakt binnen de grenzen van AEW. De overwinning van de Tag-titel van de Gunns stopt de heerschappij van The Acclaimed na 140 dagen.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws