Valerie Loureda deelt roundhouse kick uit op WWE NXT | video Pro Wrestling
Pro Wrestling

Valerie Loureda deelt roundhouse kick uit op WWE NXT | video

Valerie Loureda deelt roundhouse kick uit op WWE NXT | video

Valerie Loureda de Bellator MMA veteraan, nu bekend als Lola Vice, zette een aantal grote stappen voordat ze haar WWE NXT-debuut verloor afgelopen vrijdag.

De voormalige vlieggewicht vechter van Bellator gaf tegenstander Dani Palmer een hoofdschop met een roundhouse voordat ze werd vastgepind. Een teken dat ze zich thuisvoelt zeven maanden nadat ze MMA verliet om te tekenen bij Pro wrestle organisatie WWE.

Loureda had geworsteld in eerdere NXT-evenementen, maar de show van vrijdag was haar moment in de schijnwerpers. Haar overdreven karakter leek te kloppen met de competitie voor talentontwikkeling. Loureda, 24, deed afgelopen april auditie voor WWE. Ze plaatste een video van een niet-uitgezonden wedstrijd in november.

Als MMA-vechter had Loureda een 4-1 record n de kooi. In haar laatste MMA-gevecht versloeg ze Taylor Turner via split call bij Bellator 271 om te herstellen van haar eerste professionele tegenslag, een split decision-verlies tegen Hannah Guy bij Bellator 259.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws