Nabil Khachab maakt geen indruk op Glory 83 tegenstander Uku Jürjendal Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Nabil Khachab maakt geen indruk op Glory 83 tegenstander Uku Jürjendal

Nabil Khachab maakt geen indruk op Glory 83 tegenstander Uku Jürjendal

Uku Jürjendal maakt net als zijn tegenstander Nabil Khachab zaterdag zijn debuut bij Glory 83 in het Duitse Essen. Echter is Jürjendal niet onder de indruk van de 'Tank'.

Glory lijfde Jürjendal en Khachab recentelijk in voor de zwaargewicht divisie van de organisatie. Twee topvechters die garant staan voor een hard gevecht. De zwaargewichten in het kickboksen zorgen veelal voor spectaculaire knock-out's en dat is wat de verwachting is voor het Jürjendal en Khachab gevecht. Toch zegt Jürjendal niet onder de indruk te zijn van Khachab.

"Hij is een hele grote jongen zoals je ziet. Hij is zeker trager en niet zo explosief en heeft niet de power die ik heb", zegtJ ürjendal. "Zijn bijaam is de 'tank' laten we zaterdag eens zien wat voor tank hij is."

Van zijn kant beloofd Khachab niets heel te laten van zijn rivaal. En is klaar om te slopen, beide vechters zullen in hun debuut ongetwijfeld een goede indruk willen achterlaten op de organisatie en de fans. Glory 83 is voor de thuisblijvers te zien op Videoland vanaf 19:30 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws