Baron Corbin liet op WWE NXT een statement achter! Krachtige aanval Pro Wrestling
Pro Wrestling

Baron Corbin liet op WWE NXT een statement achter! Krachtige aanval

Baron Corbin liet op WWE NXT een statement achter! Krachtige aanval

Tijdens de hoofdmatch van de aflevering van 30 mei van WWE NXT wist Carmelo Hayes Noam Dar te verslaan om de NXT Championship te behouden.

Hayes kreeg wat hulp, Dragon Lee en Nathan Frazer wisten de kansen gelijk te trekken toen Oro Mensah probeerde tussen te komen op het einde van de bout.

Hayes vierde zijn hard verdiende overwinning na de bel, maar de triomfantelijke sfeer werd verpest toen Baron Corbin de ring instormde en Hayes aanviel van achteren. Corbin kreeg Hayes in de ring en liet de kampioen achter met een krachtige aanval.

King of the Ring-winnaar mag overal vechten

Vervolgens stak hij de NXT Championship in de lucht en poseerde hij ermee toen het programma afgesloten werd. Corbin werd een vrije speler na de WWE Draft 2023, omdat hij niet door Raw of SmackDown geselecteerd werd.

Als resultaat is hij vrij om verschijnen op alle drie de brands. De voormalige King of the Ring-winnaar stond voor het laatst in de ring in een Battle Royal op de aflevering van 15 mei van WWE Raw.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws