🎥 'Vermoord!' UFC ster Adesanya geeft Logan Paul er flink van langs Nieuws
Nieuws

🎥 'Vermoord!' UFC ster Adesanya geeft Logan Paul er flink van langs

🎥 'Vermoord!' UFC ster Adesanya geeft Logan Paul er flink van langs

Israel Adesanya de UFC middengewicht kampioen nam YouTube ster Logan Paul even flink te grazen tijdens een potje MMA les eerder deze week. Paul had het zwaar en voelde haast vermoord te worden.

De wereldberoemde YouTube-ster Logan Paul staat niet bekend om zijn kennis van mixed martial arts. Dat is de reden waarom het nieuws bijzonder was dat dezewas gespot tijdens het trainen met een aantal grote namen in MMA- en BJJ-wereld deze week.

Logan Paul krijgt flink lesje MMA vechten van Israel Adesanya

UFC-kampioen Alexander Volkanovski deelde een video op zijn Instagram-verhaal van zichzelf, samen met UFC-middengewicht kampioen Israel Adesanya en top judoka, Craig Jones."Goede sessie in de boeken", schreef Volkanovski.

Logan deelde het verhaal en schreef: "Goede sessie? Ze hebben me vermoord". Al eerder trainde Paul met Glory kickbokskampioen Rico Verhoeven wat er niet al te zacht aan toe ging.

Paul houdt zich bezig met boksen en worstelen bij de WWE en heeft lof gekregen voor zijn optredens. Maar zijn er geen aanwijzingen dat hij van plan is om deel te nemen aan MMA-wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws