🎥 Chinees onderdeurtje verslaat reuzin in spectaculaire kickbokswedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Chinees onderdeurtje verslaat reuzin in spectaculaire kickbokswedstrijd

🎥 Chinees onderdeurtje verslaat reuzin in spectaculaire kickbokswedstrijd

De Chinese kickbokser Li Mingrui overwon een lengtenadeel van 21 centimeter en een puntenaftrek om een unanieme beslissingsoverwinning te behalen tegen haar Iraanse tegenstander Wish tijdens het Wu Lin Feng 20th Year Anniversary event vandaag.

Li Mingrui, die 168 cm lang is, stond tegenover de 189 cm lange Wish in een spannende kickbokswedstrijd. Ondanks het grote lengteverschil wist Li haar tegenstander te domineren met haar snelheid en behendigheid.

De Chinese slaagde erin om Wish te raken met harde trappen en stoten, terwijl ze zelf de meeste aanvallen van haar tegenstander wist te ontwijken.

In de tweede ronde kreeg Li een puntenaftrek vanwege een illegale trap. Dit leek haar niet te deren, want ze bleef haar tegenstander onder druk zetten. In de derde ronde was het Li die de overwinning overtuigend binnenhaalde.

Wu Lin Feng 20 jaar vechtsport op het hoogste niveau

Wu Lin Feng is een Chinese organisatie die martial arts competities organiseert. Het is het langstlopende vechtsportprogramma op televisie in China en wordt uitgezonden door Henan Television.

Wu Lin Feng richt zich voornamelijk op kickboksen en Mixed Martial Arts (MMA). De organisatie heeft een lange lijst van bekende vechters voortgebracht, waaronder Rico Verhoeven, Glory kampioen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws