🎥 Grand Theft Auto! Logan Paul steelt sportwagen en vlucht weg van rivaal Nieuws
Nieuws

🎥 Grand Theft Auto! Logan Paul steelt sportwagen en vlucht weg van rivaal

🎥 Grand Theft Auto! Logan Paul steelt sportwagen en vlucht weg van rivaal

Logan Paul steelt auto na chaos te veroorzaken bij Randy Orton & Kevin Owens. De Amerikaanse WWE kampioen ontketent ellende op weg naar WrestleMania.

Op de SmackDown-aflevering van afgelopen afgelopen nacht zorgde Logan Paul, de huidige WWE United States Champion, voor chaos door zich te mengen in de wedstrijd van zijn WrestleMania 40-tegenstanders, Randy Orton en Kevin Owens.

Pretty Deadly steelt overwinning dankzij Paul's tussenkomst

De avond stond gepland voor een explosieve tag team match tussen Randy Orton & Kevin Owens en het opkomende tag team Pretty Deadly (Kit Wilson & Elton Prince) van SmackDown. Pretty Deadly liet indrukwekkende tag team skills zien tegen gevestigde namen als Orton en Owens.

Toen de overwinning binnen handbereik leek voor Orton & Owens, zorgde Logan Paul voor een onverwachte wending. Hij dook plotseling op uit onder de ring en sloeg Kevin Owens neer met zijn boksbeugel. Dit gaf Pretty Deadly de kans om een verrassende overwinning te behalen.

Logan Paul vlucht voor Orton & Owens

Randy Orton zag op het scherm wat er was gebeurd en ging direct op zoek naar Logan Paul. Hij vond hem nog onder de ring verschuilen en begon hem slagen toe. Kevin Owens sloot zich aan bij de achtervolging die zich naar de backstage-ruimte verplaatste.

Echter, de Amerikaanse kampioen en bokser ontpopte zich tot een ware ontsnappingskunstenaar. In ware Grand Theft Auto-stijl stal hij een auto om te ontkomen aan verdere klappen van The Viper en KO, slechts dagen voordat hij zijn titel verdedigt tegen hen beiden in een cruciale Triple Threat Match op WrestleMania 40.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws