Ex-UFC vechter Nam slaat tegenstander met 1 stoot onderuit (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-UFC vechter Nam slaat tegenstander met 1 stoot onderuit (video)

Ex-UFC vechter Nam slaat tegenstander met 1 stoot onderuit (video)

Tyson Nam voormalig UFC-vechter hoopt op terugkeer met vernietigende knock-out. Nam wil duidelijk de aandacht trekken van de UFC matchmakers. Zijn gevecht op gisteravond kan hem daarbij helpen.

Nam vocht voor het eerst sinds zijn ontslag uit de UFC afgelopen zomer en vernietigde Mark Coates met één stoot tijdens het main event van Front Street Fights 28 in Boise, Idaho.

Als je direct je handen omhoog gooit na een stoot, weet je dat het een vernietigende knock-out was. En dat deed Nam precies op het moment dat zijn rechterhand recht op Coates' gezicht landde, waardoor zijn lichaam slap op het canvas terechtkwam.

Nam wil graag terug naar de UFC

Nam, die 3-5 eindigde in de UFC, werd vorig jaar juli ontslagen na een nederlaag op basis van een split decision tegen Azat Maksum tijdens UFC on ESPN 49. Nam was het hier niet mee eens. Kort daarna vertelde Nam aan MMA Junkie's Nolan King dat hij zich zowel "bitter" als dankbaar voelde na zijn UFC-periode.

"Ik weet dat er elk weekend een flyweight-gevecht is", zei Nam destijds, "en als iemand geblesseerd raakt, hoop ik gewoon dat ik bovenaan de lijst van Mick Maynard sta om op korte termijn ingevlogen te worden."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws