🎥 ERROL ZIMMERMAN: 'Ik sloeg als enige Rico Verhoeven knock-out' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 ERROL ZIMMERMAN: ‘Ik sloeg als enige Rico Verhoeven knock-out’

🎥 ERROL ZIMMERMAN: ‘Ik sloeg als enige Rico Verhoeven knock-out’

Hij maakt binnenkort zijn comeback naar het kickboksen, Errol Zimmerman. Op 5 september treft hij Edoardo ‘MadMan’ Lorenzetti.

Zimmerman die lang furore maakte en gerekend kan worden onder de top kickboksers van de wereld. Maakt tijdens Kings of the Rings presents after Lockdown part 1 zijn comeback. Het Gala wat gepromoot wordt door de bekende Captain Henk Kuijpers trekt veel aandacht.

Errol Zimmerman, de laatste vechtsporter die Rico Verhoeven knockout sloeg, gaat op jacht naar de wereldtitel. In een interview met POWNED op dinsdag kreeg report Dennis het even zwaar te verduren. Zimmerman was het niet eens met de typering dat hij als laatste Rico Verhoeven KO had gemept.

Rico ging hard knock-out

“Ik ben de enige die Rico knock-out heeft geslagen,” zegt Zimmerman tegen Dennis, “niet de laatste. ” Met een vriendelijk tikje tegen Dennis zette Zimmerman zijn stagemat kracht bij. Ook Captain Henk liet Dennis even veel wat incasseren inhoudt.

Zimmerman is klaar voor zijn comeback, en zal er zeker alles aan doen de titel te vergaren op 5 september. In zijn hoogtijdagen versloeg hij menig grote naam. Het event is overigens live te volgen via Fight24.tv. Dus als fan kun je de comeback van Zimmerman en de andere kickbokspartijen meebeleven.

Bekijk ook

Vechter ‘KO’ door frontkick in bakkes! Daar gaat je neus!

Knock-outs komen er in alle vormen en maten.

Ongenadige ‘KO’ eindigt heftig gevecht in de ring (video)

Kohei Tokeshi lands a huge counter right hand and stops Jonathan Valles in the third ...

Klappen vallen tijdens staredown Bare Knuckle BKFC 19 evenement (video)

Nu is blote vuist boksen geen sport voor mietjes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page