Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 ERROL ZIMMERMAN: ‘Ik sloeg als enige Rico Verhoeven knock-out’

🎥 ERROL ZIMMERMAN: ‘Ik sloeg als enige Rico Verhoeven knock-out’

Hij maakt binnenkort zijn comeback naar het kickboksen, Errol Zimmerman. Op 5 september treft hij Edoardo ‘MadMan’ Lorenzetti.

Zimmerman die lang furore maakte en gerekend kan worden onder de top kickboksers van de wereld. Maakt tijdens Kings of the Rings presents after Lockdown part 1 zijn comeback. Het Gala wat gepromoot wordt door de bekende Captain Henk Kuijpers trekt veel aandacht.

Errol Zimmerman, de laatste vechtsporter die Rico Verhoeven knockout sloeg, gaat op jacht naar de wereldtitel. In een interview met POWNED op dinsdag kreeg report Dennis het even zwaar te verduren. Zimmerman was het niet eens met de typering dat hij als laatste Rico Verhoeven KO had gemept.

Rico ging hard knock-out

“Ik ben de enige die Rico knock-out heeft geslagen,” zegt Zimmerman tegen Dennis, “niet de laatste. ” Met een vriendelijk tikje tegen Dennis zette Zimmerman zijn stagemat kracht bij. Ook Captain Henk liet Dennis even veel wat incasseren inhoudt.

Zimmerman is klaar voor zijn comeback, en zal er zeker alles aan doen de titel te vergaren op 5 september. In zijn hoogtijdagen versloeg hij menig grote naam. Het event is overigens live te volgen via Fight24.tv. Dus als fan kun je de comeback van Zimmerman en de andere kickbokspartijen meebeleven.

Bekijk ook

Opgefokte Tyson Fury is er helemaal klaar mee

Tyson Fury is klaar met het thuiszitten. De bokskampioen is nu meer dan een jaar ...

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page