'Ze wilden mij doodschieten!' Vechtbaas over moordpoging (video) Nieuws
Nieuws

'Ze wilden mij doodschieten!' Vechtbaas over moordpoging (video)

'Ze wilden mij doodschieten!' Vechtbaas over moordpoging (video)

Dana White UFC Baas onthult dat hij met de dood werd bedreigd, nadat hij een bar failliet had laten gaan die illegaal UFC-wedstrijden uitzond. De UFC Baas White zegt dat hij in Memphis werd gedreigd te worden neergeschoten door een bar-eigenaar, die hij op de huid zat wegens vermeende piraterij van een UFC-evenement.

Sinds 2012 jaagt de UFC op illegale streamers van haar evenementen. In 2014 kon de organisatie met succes een vermeende piraat opsporen en de persoon aanklagen voor $ 12.000. Bijna een volledig decennium later blijft de UFC vurig in haar anti-piraterij campagne (lees verder onder video)..

Groot risico

Maar volgens White kwam dat niet zonder gevolgen. De UFC-president was te gast in een recente aflevering van Logan Paul's Impaulsive-podcast, waar hij enkele van zijn ervaringen met vermeende illegale streamers deelde.

,,We hebben veel mensen gepakt en daarvoor vervolgd. Het is een hele aparte ervaring. Een man belde me ​​op, huilt en smeekt me om het niet te doen. En dit waren jongens die het in bars deden en daar illegaal onze wedstrijden streamden", zei hij.

Miljoenen per jaar

Volgens White werden de bedriegend en mogelijk fataal tijdens een van zijn reizen naar Memphis. ,,Dit is een waargebeurd verhaal. We waren in Memphis, Tennessee, en we deden Lookin' For a Fight", vertelde White. ,,We waren in een gym en blijkbaar heb ik, een man in dezelfde straat, zijn bar failliet laten gaan. En ze dreigden dat als ik naar buiten zou komen, ze me zouden neerschieten."

White zegt dat de UFC "miljoenen dollars per jaar" uitgeeft voor hun inspanningen tegen piraterij. En hoewel hij de moeilijkheid erkent als je bedenkt hoe geavanceerd technieken zijn, zegt hij dat betrapt worden nog steeds het risico niet waard is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws