Logan Paul welkom bij UFC: Vechtbaas White zet deur open Nieuws
Nieuws

Logan Paul welkom bij UFC: Vechtbaas White zet deur open

Logan Paul welkom bij UFC: Vechtbaas White zet deur open

Logan Paul die gaat vechten in de UFC? Volgens UFC-baas Dana White is dat niet uitgesloten. Paul werd beroemd als YouTuber, maar hij heeft samen met zijn jongere broer Jake, sindsdien nog meer bekendheid verworven als bokser.

De YouTube-ster kwam vorig jaar juni voor het laatst in actie in een oefenwedstrijd tegen boklegende Floyd Mayweather. Op de vraag of Logan welkom is bij de UFC; ,,Ik zeg geen nee", zei UFC-president Dana White tijdens een optreden op Paul's "Impaulsive" podcast )(gaat verder onder video).

Toen White werd gevraagd of hij het leuk zou vinden om de 26-jarige te contracteren voor een gevecht, bleek hij dus positief. Logan die niet zo toegewijd is aan boksen als zijn broer Jake, heeft gezegd dat hij hoopt ooit ook aan MMA te kunnen deelnemen.

Open deur

Paul worstelde op de universiteit en op de middelbare school, en hij heeft ook wat jiu-jitsu-training gedaan. White's standpunt over de vraag of hij Logan zou toestaan ​​om deel te nemen aan de UFC is heel anders dan wat hij heeft gezegd over Jake.

Jakes telde onlangs voor dat hij een eenmalige deal zou tekenen met de organisatie om het op te nemen tegen Conor McGregor of Jorge Masvidal. White, die de afgelopen maanden ruzie heeft gehad met Jake over het salaris van vechters, heeft gezegd dat het onwaarschijnlijk is dat hij ooit in een professionele hoedanigheid met de 25-jarige zal werken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws