Kickboks bodyguard Lionel Messi deelt klappen uit! 'Kan echt vechten' Nieuws
Nieuws

Kickboks bodyguard Lionel Messi deelt klappen uit! 'Kan echt vechten'

Kickboks bodyguard Lionel Messi deelt klappen uit! 'Kan echt vechten'

Kickbokser Yassine Cheuko heeft de aandacht van fans over de hele wereld getrokken, niet alleen vanwege zijn indrukwekkende vaardigheden in de ring, maar ook vanwege zijn recente heldhaftige daad op het voetbalveld waar hij stervoetballer Lionel Messi beschermde tegen een agressieve fan.

Met een jaarsalaris van 3 miljoen dollar voor zijn rol als de bodyguard van Messi, heeft Cheuko zichzelf in de schijnwerpers geplaatst als een kracht om rekening mee te houden, zowel op het voetbalveld als in de ring.

De Heldendaad op het voetbalveld

Het verhaal van Yassine Cheuko begon onlangs toen hij Lionel Messi beschermde tijdens een voetbalwedstrijd tegen een agressieve fan. Terwijl Messi zijn magische voetbalvaardigheden op het veld demonstreerde, stormde een fan het veld op en benaderde de Argentijnse superster met agressieve bedoelingen. In een oogwenk stond Cheuko naast Messi en was hij bereid om de fan tegen te houden.

Dankzij zijn snelle reactie en vastberadenheid slaagde Cheuko erin om de fan te stoppen en Messi te beschermen. Dit heldhaftige optreden ging viraal en maakte Cheuko in één klap wereldberoemd.

Impressionant Kickboksgevecht in Thailand

Maar de indrukwekkende prestaties van Yassine Cheuko beperken zich niet tot het voetbalveld. Op zijn Instagram-account plaatste hij recentelijk een video van zichzelf tijdens een kickboksgevecht in Thailand, waarin hij zijn tegenstander overtuigend versloeg. De video toont Cheuko's indrukwekkende vaardigheden in de ring en zijn vermogen om zijn tegenstanders flink af te straffen.

Sinds zijn heldendaad op het voetbalveld en zijn indrukwekkende optreden in de ring, kan Yassine Cheuko rekenen op een snel groeiende fanbase. Mensen over de hele wereld bewonderen niet alleen zijn atletische vaardigheden, maar ook zijn vastberadenheid en moed. Fans kunnen niet wachten om meer van hem te zien, zowel op het voetbalveld als in de ring.

Alle info over Yassine Cheuko

Echte naam Yassine Chueko
Bekend als Lionel Messi’s Bodyguard
Leeftijd 34
Geboorte datum 1989
Geboorte plaats Californië, Amerika
Gender Man
Nationaliteit Amerikaans
Ethniciteit Gemikst
Instagram https://www.instagram.com/yasstcheuko/
Lengte 177.8 cm
Gewicht 85.4 kilo
Kleur ogen Bruin
Haar kleur Kaal
Beroep Bodyguard, kickbokser, Muaythai vechter
Net worth €1.5 Miljoen
Verdien per jaar € 3 miljoen
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws